Achter de blog

Van heinde en verre, maar ook van dichtbij: wees welkom op mijn blog 'op blote voet'. Dit is de plek waar ik mijn interesse voor fotografie deel. Hier plaats ik vooral eigen foto's, maar ook tips over fotografie, links naar fotografen of fotoreeksen die me inspireren, interessante tentoonstellingen.

Ik ben Tine. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige in een ziekenhuis. Ik heb geen opleiding fotografie gevolgd, maar neem al enkele jaren regelmatig een fototoestel in de hand om vast te leggen wat ik zie. Vaak zijn het experimentele foto's die ik neem, zonder meer. Vele technieken zijn me nog onbekend, en ik heb nog heel wat grenzen te verleggen. 'Wie zijn best doet, zal het leren.'

Omdat het experimenten zijn, kom ik vaak uit bij zelfportretten. Eén van de horizonten die ik graag zou verkennen, is portretfotografie. Het combineert mijn liefde voor mensen en beelden. Zie jij het zitten om model te staan in een fotoreeks*? Aarzel dan niet om met mij contact op te nemen via e-mail of in een reactie op mijn blog.

*Fotoreeksen worden niet online geplaatst zonder toestemming van het model.

Pinterest


1 opmerking:

  1. Zo fijn dat je hier al je experimentjes kunt plaatsen. Hopelijk vind je veel mensen die eventjes verwacht en onverwacht 'model' willen staan. Ik ben in ieder geval benieuwd naar de mooie foto's er hier gaan komen :) !

    BeantwoordenVerwijderen